Bastet

In het oude Egypte staat Bastet onder andere voor warmte. Een godin die waakt over huis en haard met zorg en toewijding; precies zoals wij over uw vastgoed en financiële situatie waken.

 

 De belangrijkste bezigheid van Bastet is bemiddeling bij aan- of verkoop, huur of verhuur van onroerend goed. Met meer dan dertig jaar ervaring en een groot netwerk van andere professionals kunt u er van uitgaan dat wij weten wat we doen. We combineren hart en verstand en staan bekend als betrokken en betrouwbaar. Als makelaars zijn we (pro-) actief en denken we met onze klanten mee. De belangen van onze opdrachtgevers zijn onze belangen.

Ons werkgebied omvat de Haarlemmermeer, Zuid-Kennemerland (onder ‘het kanaal’), Amsterdam, de Bollenstreek en de Schipholregio, inclusief Aalsmeer. Daarnaast strekt ons werkgebied zich soms uit tot de regio’s Utrecht, het Groene Hart en Groot Den Haag.

John Schrama - Is sinds 1989 beëdigd als makelaar-taxateur in onroerende goederen en samen met het team en hun uitgebreide netwerk beheersen zij alle facetten benodigd bij het begeleiden van (ingewikkelde) financiële- en (zakelijke) onroerend goed transacties

Neem contact op