Ridderburgpark 221

2135 KX Hoofddorp

Omschrijving
Dit spectaculaire, luxueuze, goed onderhouden PENTHOUSE is een buitenkans! Met maar liefst vier balkons zit u hier zeker goed. Geniet van uw privacy en rust. Voor de dagelijkse boodschappen ligt er een winkelcentrum op loopafstand en is het gezellige centrum vlakbij

Indeling
Nadat u de fiets in de afgesloten privé berging heeft gezet, of de auto heeft geparkeerd op het ruime, gratis parkeerterrein bij het gebouw, loopt u het appartementencomplex “Naukratis” in via de centrale entree. Hier vindt u een bellentableau voorzien van videofoon en een tweede deur die toegang geeft tot de hal met een liftinstallatie. Het penthouse is gelegen op de 5e en 6e woonlaag.

Eerste verdieping
Met de lift of via het trappenhuis komt u op de vijfde verdieping. In de hal vindt u de meterkast, deze is voorzien van voldoende groepen en een aansluiting op het razend snelle glasvezelnetwerk.

Hier loopt u de woning binnen met een zeer ruime hal. Met een moderne toiletruimte, drie praktische, aparte ruimtes voor opslag waarvan één was- en strijkruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger

Vervolgens komt u in de lichte, ruime, woonkamer van dit geweldige penthouse. De ruimte geeft toegang tot het balkon met fijn uitzicht.

Via de woonkamer komt u in de half-open eetkeuken in L-opstelling, met een zit- en werkgedeelte. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, en geeft toegang tot het naastgelegen, overdekte, balkon op het oosten.

Tweede verdieping
De trap brengt u naar de tweede woonlaag. Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer, separate toiletruimte en een inpandige berging.

Balkon
Geniet op één van de vier (!) balkons van het heerlijke uitzicht. Het luxe appartement ligt direct aan recreatiegebied Toolenburgerplas.
Op de eerste woonlaag zijn twee balkons te vinden. De eerste grenst aan de woonkamer en de tweede aan de keuken.
Op de tweede woonlaag zijn twee royale slaapkamers, ieder met eigen balkon.

Bijzonderheden
- Penthouse verdeeld over twee woonlagen
- Complex met gesloten entree en videofoonsysteem en elektrische deuren
- Op de verdieping zijn twee royale slaapkamers, ieder met een eigen balkon
- Gelegen aan recreatiegebied Toolenburgerplas
- Inpandige berging op de begane grond
- Gebruiksoppervlakte circa 174m2, bouwjaar 1994
- Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren
- Centraal gelegen ten opzichte van winkels en uitvalswegen
- Een directe busverbinding naar Amsterdam, Schiphol en Haarlem voor de deur
- Goede parkeermogelijkheden