Sonatelaan 12

3438TK, Nieuwegein

Pas op, de verf is nog nat!

Deze woning is zeer recent gerenoveerd. Zo recent, dat niet eens alle aanpassingen op de foto’s terug te vinden zijn, zoals een aantal nieuw geplaatste elektrapunten.

Via de eigen voordeur vanaf de straat komt u binnen in de hal waar de meterkast te vinden is. Langs de gestoffeerde trapopgang loopt u naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping komt u in de hal.
Direct rechts is de goed uitgeruste badkamer met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel met spiegel en spotjes, designradiator en hangtoilet.
De linker deur in de hal geeft toegang tot de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; koel-/vries combinatie, combi-oven, afzuigkap, inductieplaat en vaatwasser.
Vanuit de gerenoveerde keuken heeft u toegang de lichte woonkamer met dubbel glas uit 2020 en 2021 met aangrenzend een ruim balkon.
Vervolgens komt u op de tweede verdieping. Deze eveneens netjes afgewerkte verdieping is in oktober 2020 geverfd, net als het buitenwerk. Op de vloer ligt zeil. Op de overloop vindt u een opstelplaats voor de wasmachine en de cv-ketel. Tevens is er een ruime slaapkamer met dakkapel. Kortom, een fijne en complete woning die garant staat voor veel woonplezier.