Beschrijving

Fraai gelegen en zeer verrassend ruim vrijstaand woonhuis met inpandige schuurruimten in achtergelegen bergingen; deze ruimten zijn perfect voor hobby of werk, cq atelier.

De woning is gelegen aan de rand van het dorp Hornhuizen dat ongeveer 120 inwoners heeft. De afstand tot de kwelder van het Wad is ongeveer 2 km en prima lopend te doen. Ook het prachtige Lauwersmeernatuurpark is zeer nabij.

Voorzieningen zoals winkels en scholen zijn in voldoende mate in het nabij gelegen Leens dat op dit gebied een sterke regio functie heeft.

Indeling

Indeling
- Begane grond: entree, gang met meterkast en toiletruimte, woonkamer met houtkachelaansluiting, werk-/slaapkamer, ruimtelijke woonkeuken voorzien van moderne keukeninrichting en kastenwand en aansluitend een bijkeuken voorzien van witgoed aansluitingen, inloopdouche en toilet en doorgang naar schuurruimte met daarachter nog bergruimten.

Eerste verdieping

- Verdieping: royale overloop met vliezo-trap naar zolderberging (geen stahoogte), twee slaapkamers boven het woonhuis, badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en wastafel. Tot slot een bijzonder royale slaap/werk/hobbyruimte met veel lichtinval en uitzicht aan alle kanten.

Tuin

- Tuin: besloten zonnige tuin op het oosten gelegen.

Kortom: het betreft hier geen standaard huis maar een object met vele mogelijkheden.

Kenmerken