Te koop: Langeraarseweg 8, 2461 CK Ter Aar

€ 765.200,- v.o.n.

Beschrijving

“Daar waar ruim 200 jaar het boerenbedrijf van de familie Droogh gevestigd was, verrijst binnenkort Landgoed Langeraar. Een prachtig natuurgebied, met 12 riante kavels waar de nieuwe eigenaren straks in lijn met de natuurlijke omgeving hun droomhuis mogen verwezenlijken. Landgoed Langeraar biedt alles wat onbekommerd buiten wonen in het Groene Hart zo bijzonder maakt. Fraaie woningen midden in een omvangrijk natuurgebied.”

Prijzen van de kavels lopen vanaf € 694.500,- inclusief BTW. Actuele beschikbaarheid en prijzen vind u op de projectsite. Landgoed-Langeraar.

Langeraar ligt fraai verscholen in het Groene Hart, tegen de noordelijke dorpsrand van het dorp Langeraar in de gemeente Nieuwkoop. Hier ademt het dagelijkse leven nog die onbezorgde rust uit lang vervlogen tijden. Toch ben je zo in de stad of verder weg. Vanuit Langeraar zit je binnen 5 minuten op de A4 richting Amsterdam en Den Haag. Binnen een kwartiertje ben je op Schiphol en Leiden, Gouda, en Alphen aan den Rijn zijn vlakbij. Maar wil je graag genieten van het echte dorpse leven? Dan zijn in Langeraar alle voorzieningen aanwezig.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00043
Koopsom € 765.200,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 19 november 2021
Laatste wijziging Woensdag 6 juli 2022
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.913 m²
Locatie
Ligging Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken