Over Bastet Real Estate & Finance Solutions

Toen wij (Maurits Velsink, Jan Hartendorp en John Schrama) in de zomer van 2016 startten met “Bastet” betekende dat het samengaan van jarenlange ervaring in verschillende vakgebieden die allen betrekking hebben op Onroerend Goed.

Maurits als advocaat in Haarlem, Jan tot kort daarvoor eigenaar van een assurantie- en hypotheekkantoor in Heemstede en John als makelaar in de Haarlemmermeer en de regio Kennemerland. 

Deze kennis werd en wordt nog steeds aangevuld met de goede samenwerking met het notariaat.

De regio’s Kennemerland, de Bollenstreek, de Haarlemmermeer en Schipholregio zijn gezien de geschiedenis en ervaring ons werkterrein waarvan we pretenderen misschien niet alles maar wel heel veel te weten, immers we lopen hier al tientallen jaren rond.

Maar ook in andere gebieden in Nederland doen wij, soms met collegiale samenwerking onze zaken zoals Amsterdam, het Groene Hart en Groot Den Haag.

Bastet; deze naam hebben wij gekozen omdat de kattengodin Bastet in het oude Egypte symbool stond voor de zorg en toewijding zoals een kat waakt over haar jongen.

2023 wordt het jaar van een heel nieuw begin. Nadat wij in 2017 helaas afscheid van Maurits moesten nemen heeft Jan in de zomer van 2022 aangegeven dat hij meer van zijn vrije tijd wil gaan genieten en vanaf 1 januari 2023 niet meer actief bij Bastet betrokken wil zijn. Gelukkig kunnen wij een beroep op zijn expertise blijven doen!

 

Ons motto blijft: "Wij volgen niet alleen het pand, maar ook de klant"