Makelaardij

Aankoopbegeleiding

Wanneer u zoekt naar een nieuwe woning zijn er online tal van mogelijkheden om zelfstandig een huis te vinden en te bezichtigen. Zodra u een plek heeft gevonden die aan alle wensen voldoet, is vaak het doel om het droomhuis zo snel mogelijk te bemachtigen. Steeds vaker gaan mensen zonder aankoopmakelaar een kooptraject in, maar is dat wel verstandig? Veelal zitten er bij aankoop van een nieuw huis addertjes onder het gras. Wij weten de juiste vragen te stellen en kritische punten te vinden zodat u straks met een goed gevoel de woning kan betrekken.

Bij Bastet staat u als klant voorop. Wij doen we er alles aan om uw vertrouwen in ons te belonen met een succesvol afgeronde opdracht. Dat doen wij met ruim 30 jaar ervaring, een groot netwerk en een uitstekende kennis van de markt. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om van uw wensen ons uitgangspunt te maken.

Verkoopmakelaar

Een goede aanpak zorgt ervoor dat uw woning zo spoedig mogelijk en tegen de beste voorwaarden wordt verkocht. Om een verkoop zo gunstig mogelijk te laten verlopen is het belangrijk over uitgebreide en up-to-date marktkennis te beschikken. Het gaat daarbij niet alleen om kennis van vraag en aanbod, maar ook om kennis van bredere trends die van invloed zijn. Wat speelt er in de omgeving? Hoe is de financiële situatie van mogelijke kopers? Welke punten moeten extra belicht worden? Allemaal vragen waar wij onder andere rekening mee houden.

Bastet maakt een op maat gesneden plan van aanpak. Hiermee koppelen wij professionele expertise en een objectieve kijk aan financiële kennis. We zijn actief bij de werving van potentiële kopers, en doen voor u de bezichtigingen en onderhandelingen. Ten slotte assisteren wij u bij het opstellen van de koopovereenkomst en de gang naar de notaris.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak? Mail dan naar info@bastet-rf.nl