Onze partners

Noppenstraat 42, 2136 AJ Zwaanshoek

Uw webwensen realiseren, dat is onze missie! De afgelopen 5 jaar hebben wij tientallen bedrijven met name in de regio's Haarlem, Zwaanshoek, Hillegom, Lisse en Hoofddorp geholpen met hun online vraagstukken. Dit loopt uiteen van het vervaardigen van een eenvoudige website tot complexe maatwerken gekoppeld aan bestaande ERP-systemen. Indien gewenst ontwerpen wij ook uw nieuwe huisstijl met hieraan gekoppeld uw drukwerk.

Telefoon:

E-mail:

Website:


Hoofdweg 680-682 2132 BT Hoofddorp

AFG is een veelzijdig assurantiekantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering en het beheer van hypotheken, verzekeringen en financieringen Middels onze unieke werkwijze stellen wij u als particuliere- en/of zakelijke klant graag tevreden. Dit is mede een verdienste van onze onafhankelijke en volledige adviezen.

Telefoon:

Website:


Hoofdweg 680-682 2132 BT Hoofddorp

Woniningmakelaardij in de regio Haarlemmermeer, Kennemerland en Amsterdam

Telefoon:

E-mail:

Website:


Sarphatipark 56hs Amsterdam

Bakas staat in de top-10 van meest geboekte sprekers van het land, in de top-30 van meest invloedrijke mensen in de financiële industrie (Fonds.nl), de top-25 van meest creatieve Nederlanders (Management Team), de top-30 van meest invloedrijke Nederlanders (Sprout) en de meest invloedrijke trendwatcher onder marketeers (branche-organisatie NIMA). Hij werd gekozen tot Trendwatcher van het Jaar en Zwarte Zakenman van het Jaar.

Telefoon:

E-mail:

Website:


Hoofdweg 680 2132 BT Hoofddorp

Ons team van adviseurs bestaat uit doorgewinterde professionals met groot bedrijfseconomisch inzicht. Zij zijn sparringpartners, die u als ondernemer uitdagen om nét even creatiever en verder te denken. Ze werken samen met u aan oplossingen, gebaseerd op financieel en menselijk inzicht.


Hoofdweg 680-682 2132 BT Hoofddorp

De Toekomst is de naam van de coöperatie waarin wij met onze partners samenwerken. Wij vertegenwoordigen en behartigen de belangen van een grote groep ondernemers en particulieren die wij op een scala van gebieden bijstaan en aan wie wij diensten verlenen. Hiertoe behoren naast Bastet Real Estate & Finance onder andere, AFG Group, Kennemer Real Estate, Acces to capital, Laus advocaten, Trend Office Bakas en Wiljo

Telefoon:

Website: