Onze partners

Hoofdweg 680-682 2132 BT Hoofddorp

AFG is een veelzijdig assurantiekantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering en het beheer van hypotheken, verzekeringen en financieringen Middels onze unieke werkwijze stellen wij u als particuliere- en/of zakelijke klant graag tevreden. Dit is mede een verdienste van onze onafhankelijke en volledige adviezen.

Telefoon:

Website:


Hoofdweg 680-682 2132 BT Hoofddorp

Woniningmakelaardij in de regio Haarlemmermeer, Kennemerland en Amsterdam

Telefoon:

E-mail:

Website:


Cruquiuszoom 60, 2142EW, Cruquius

Dexter Visions is dé verbinder tussen out-of-the-box visionairs, overheden en bedrijfsleven. Met jarenlange ervaring in het overbrengen van strategische visie en toekomstbeeld aan soms moeilijk te bereiken stakeholders. Samen met creatief denker en trendwatcher Adjiedj Bakas hebben wij in de afgelopen jaren zorgvuldig gewerkt aan het opbouwen van een netwerk aan CEO’s, politici, journalisten, besluitvormers maar ook bedreven vakmensen op de werkvloer.


Hoofdweg 680 2132 BT Hoofddorp

Ons team van adviseurs bestaat uit doorgewinterde professionals met groot bedrijfseconomisch inzicht. Zij zijn sparringpartners, die u als ondernemer uitdagen om nét even creatiever en verder te denken. Ze werken samen met u aan oplossingen, gebaseerd op financieel en menselijk inzicht.